Wikitrends
Trends on Wikipedia


Type Time span Language

Most visited on Albanian Wikipedia today

 1. Saimir Tahiri (249 views)

  Saimir Tahiri (lindi më 30 tetor 1979, në Ti­ranë) është politikan shqiptar.
 2. JSON (168 views)

  JSON (është shkurtimi për JavaScript Object Notation), është një format me standard të hapur që përdor tekst të lexueshëm-nga-njeriu për të transferuar objekte të të dhënave të përbëra nga çifte atribut-vlerë. Është formati primar i të dhënave që përdoret...
 3. ISO 8601 (141 views)

  Standardi Ndërkombëtarë ISO 8601 specifikon prezantimin numerik të datës dhe kohës. Ky standard ndihmon të mënjanohen konfuzionet në komunikimin internacional shkaktuar nga shumë notifikime të ndryshme kombëtare dhe rritë mundësinë e përballjes së shfrytë...
 4. ISBN (128 views)

  ISBN-ja ёshtё shenja dalluese e teksteve dhe librave me qëllim tё mos lejimit tё kopjimit dhe keqpërdorimit tё tyre.
 5. Matematika (126 views)

  Matematika përbën një fushë të njohurive abstrakte të ndërtuara me ndihmën e arsyetimeve logjike mbi koncepte të tilla si numrat, figurat, strukturat dhe transformimet. Matematika dallohet nga shkencat tjera për një lidhje të veçantë që ka ajo me realitet...
  Related pages: Galileo Galilei (19 views)
 6. Bashkimi Sovjetik (116 views)

  Bashkimi i Republikave Sovjetike Socialiste (shkurt BRSS, rusisht: Союз Советских Социалистических Республик, СССР, tr.: Sojuz Sovjetskih Socialistiçeskih Respublik, SSSR), i njohur edhe si Bashkimi Sovjetik (rusisht: Советский Союз, tr.: Sovjetski Sojuz)...
  Related pages: Demokracia (27 views)
 7. Alfabeti shqip (113 views)

  Alfabeti i gjuhës shqip ka tridhjetë e gjashtë shkronja, nga të cilat shtatë janë zanore dhe njëzet e nëntë janë bashkëtingëllore.
 8. 1 Maj (65 views)

  Related pages: 30 Maj (13 views)
 9. India (57 views)

  India lat. India, emri zyrtar Republika e Indisë, është një shtet në Azinë Jugore. India është shteti i shtatë i madh për nga sipërfaqja, ndërsa e dyta për nga ana e popullsisë. Bregdeti i Indisë është e gjatë 7.517 kilometra. India është djepi i disa bes...
  Related pages: Matematika (126 views)
 10. Hans Rosling (49 views)

  Hans Rosling (lindi më 27 korrik 1948 - 7 shkurt 2017) ishte profesor i shëndetësisë ndërkombëtare në Karolinska Institutet. Nga viti 1967 deri në 1974, ai studioi për mjekësi dhe statistika në Universitetin e Uppsalës. Në vitin 1976, Hans u bë fizikantë ...

Copyright © Johan Gunnarsson (johan.gunnarsson@gmail.com), 2012. Last updated Sat, 21 Oct 2017 13:32:28 +0000. About Wikitrends. Source code.

Creative Commons License
Wikitrends by Johan Gunnarsson is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.