317

Помагач за префрлање содржини на Ризницата

AR | BAR | BN | CS | DE | EN | EL | ES | FA | FI | FR | HE | HR | HU | ID | IS | IT | JA | KO | LT | MK | NL | PL | PT | RO | RU | SK | SL | SR | TR | UK | VI | ZH-HANS | ZH-HANT
إستخدام مساعد كومنز | Benutzungshilfe fia den CommonsHelper | কমন্সহেল্পারের ব্যবহার | Návod na CommonsHelper | Benutzungshilfe für den CommonsHelper | Usage of CommonsHelper | Χρήση του Βοηθού Commons | Usando el CommonsHelper | استفاده از ابزار کمکی انتقال | Ohje CommonsHelperin käyttöön (englanniksi) | Manuel de CommonsHelper | הוראות שימוש ב-CommonsHelper | Uporaba CommonsHelpera | A CommonsHelper használata | Bantuan CommonsHelper | Notkun á CommonsHelper | Uso di CommonsHelper | CommonsHelperの使い方 | CommonsHelper 사용법 | CommonsHelper naudojimas | Употреба на Помошникот со Ризницата | CommonsHelper gebruiken | Obsługa CommonsHelper | Como utilizar o CommonsHelper | Ajutor în CommonsHelper | Помощь для программы CommonsHelper | Návod na použitie CommonsHelper | Navodila za uporabo Prestavljalca slik v Zbirko | Употријеби Помоћник за Оставу | CommonsHelper'ın kullanımı | Допомога для програми CommonsHelper | Cách dùng CommonsHelper | 共享资源助手的使用方法 | 共享資源助手的使用方法
Внесете го името на сликата и јазичен код од википедија. Со ова ќе се создаде опис на сликата што ќе треба да го прекопирате во образецот за подигање на Ризницата.

Напомена за рачно подигање: ќе треба да сте најавени на Ризницата!
Јазичен код: . . org
Име на сликата:
Ново име: (само за непосредно подигање; оставете го ова празно ако сакате да го задржите изворното име)
To use the automatic transfer function, you need to authorize OAuth uploader to perform uploads under your Commons user name.
See also this blog entry.