Images of Wiki Loves Monuments 2016 in Albania


Tool Labs – Tools for Wiki Loves Photo Competitions

Back to Wiki Loves Monuments 2016Tirana 01.jpg

Korça.jpg

Tirana 35.jpg

Gjirokastra 15.jpg

Tirana 08.jpg

Tirana 02 sheshi Skenderbe.jpg

Manastiri i Shen Mërisë (Ardenicë) 10.jpg

Kisha e Manastirit Te Rubikut 10.jpg

Kalaja e Gjirokastrës 06.jpg

Tirana 14 Natën.jpg

Tirana 13.jpg

Manastiri i Shen Mërisë (Ardenicë) 07.jpg

Rrethoje shkembijsh ne Kruje.jpg

Kulla e Sahatit siper Klase ne Kruje.jpg

Syte e shkembit mbi Kalane e Krujes.jpg

Muzeu dhe Kulla e Sahatit ne Kruje.jpg

Kulla e Ores ne Kruje.jpg

Ky simbol i njohur.jpg

Durres- Torra.jpg

Jam plakur dot por, kam shume tregime per kalane e Krujes.jpg

Tavani i Kulles Rrethore ne Durres.jpg

Kalaja e Prezes.jpg

Muzeu i Skenderbeut dhe deti Adriatik ne horizont.jpg

Perballje me vitet, Muret e Kalase se Durresit.jpg

Amfiteatri i Durresit.jpg

Permbrenda Kulles Rethore-Torra ne Durres.jpg

Vendi i kumbonares ne kishen e Rubikut.jpg

Kulla rrethore e Kalase se Durresit.jpg

Rrapi ne Kalane e Krujes.jpg

Kulla e Sahatit ne Kruje.jpg

Nje nga portat e kalase ne Durres.jpg

Germadhat prane kishes ne Rubik.jpg

Skenderbeu afer keshtjelles se tij ne Kruje.jpg

Muret e Kalase se Durresit 9 10 2016.jpg

Kalaja e Krujes dhe Muzeu kombetar i Gjergj Kastriotit Skenderbeut 8 10 2016.jpg

Kulla Rrethore ne Durres.jpg

Panaorame nga muzeu i Krujes.jpg

Rrapi plak dhe i biri i tij ne Kalane e Krujes.jpg

Nje pasdite prane muzeut kombetar te Gjergj Kastriotit- Skenderbeut ne Kruje.jpg

Torra ne Durres.jpg

Shtepi Krutane shekulli 18.jpg

Tyrbja e Kapllan Pashes, Tirane.jpg

Xhamia e Fathiut.jpg

Kulla e Sahatit,Tirane.jpg

Cape of Rodon (Cape of Skanderbeg).jpg

Ushtari i Panjohur, Tirane.jpg

Kruja Castle 2.jpg

Banese me Cardak.jpg

Kalaja e Tiranes.jpg

Banesa e Iljaz Babametos 01.jpg

Godina e Ish te Perndjekurve, Tirane.jpg

Tirana 03 Sheshi.jpg

Kalaja e Qytetit te Durrësit.jpg

Kalaja e tiranes.jpg

Gjirokastra 8.jpg

Qyteti Ilir I Bylisit 01.jpg

Kulla e Sahatit, Xhamia e Ethem Beut.jpg

Banesa e Iljaz Babametos.jpg

Gjirokastra 9.jpg

Kalaja e Himares buze mbremje 05.jpg

Kalaja e Himares buze mbremje 06.jpg

Kalaja e Himares buze mbremje 01.jpg

Kalaja e Himares buze mbremje 07.jpg

Kalaja e Himares buze mbremje 02.jpg

Kalaja e Himares buze mbremje 08.jpg

Kalaja e Himares buze mbremje 03.jpg

Kalaja e Himares buze mbremje 04.jpg

Pusi i Tophanes Durres.jpg

Ura e Tabakeve, Tirane.jpg

Gjirokastra 17.jpg

Kulla e Sahatit , Tirane.jpg

Katedrale e Shën Gjergjit në Fier 06.jpg

Gjirokastra 7.jpg

Kulla e Patriotit Mic Sokoli 02.jpg

Kalaja e Gjirokastrës 08.jpg

Ura e Mesit Mbi Perroin e Kirit 02.jpg

Korça 02.jpg

Manastiri i Shen Mërisë (Ardenicë) 04.jpg

Manastiri i Shën Kozmait 10.jpg

Kalaja e Gjirokastrës 03.jpg

Qyteti Ilir I Bylisit 09.jpg

Kalaja e Gjirokastrës 20.jpg

Kalaja e Petreles 03.jpg

Kisha e Manastirit Te Rubikut 05.jpg

Kalaja e Gjirokastrës 14.jpg

Shtëpi Banimi 01.jpg

Ura e Mesit Mbi Perroin e Kirit 11.jpg

Banesa e Oso Kukës 01.jpg

Permeti 03.jpg

Kalaja e Gjirokastrës 09.jpg

Tirana 27.jpg

Ura e Mesit Mbi Perroin e Kirit 03.jpg

Korça 03.jpg

Manastiri i Shen Mërisë (Ardenicë) 05.jpg

Kalaja e Gjirokastrës 04.jpg

Qyteti Ilir I Bylisit 10.jpg

Manastiri i Shën Kozmait 06.jpg

Parku Arkeologjik i Apollonisë 07.jpg

Banesa Zapanaja e Zekatëve 04 Brenda.jpg

Qyteti Ilir I Bylisit 05.jpg

Shtëpi Banimi 04.jpg

Kisha e Manastirit Te Rubikut 01.jpg

Ura e Mesit Mbi Perroin e Kirit 13.jpg

Banesa Zapanaja e Zekatëve 01 Doma.jpg

Permeti 04.jpg

Gjirokastra 16.jpg

Kalaja e Gjirokastrës 10.jpg

Tirana 09.jpg

Ura e Mesit Mbi Perroin e Kirit 04.jpg

Manastiri i Shen Mërisë (Ardenicë) 06.jpg

Manastiri i Shën Kozmait 12.jpg

Banesa e Vëllazërisë Frashëri 01.jpg

Parku arkeologjik, Apolloni.jpg

Gjirokastra 08.jpg

Kalaja e Gjirokastrës 05.jpg

Kisha e Manastirit Te Rubikut 07.jpg

Parku Arkeologjik i Apollonisë 08.jpg

Qyteti Ilir I Bylisit 06.jpg

Kalaja e Gjirokastrës 16.jpg

Shtëpi Banimi.jpg

Kisha e Manastirit Te Rubikut 02.jpg

Manastiri i Shën Kozmait 02.jpg

Banesa Zapanaja e Zekatëve 01 Tavani.jpg

Kalaja e Gjirokastrës 11.jpg

Tirana 29.jpg

Katedrale e Shën Gjergjit në Fier 05.jpg

Ura e Mesit Mbi Perroin e Kirit 05.jpg

Korçë 04.jpg

Manastiri i Shën Kozmait 13.jpg

Gjirokastra 10.jpg

Manastiri i Shen Mërisë (Ardenicë) 02.jpg

Parku Arkeologjik i Apollonisë 09.jpg

Kalaja e Gjirokastrës 01.jpg

Kalaja e Gjirokastrës 17.jpg

Kalaja e Petreles 01.jpg

Kisha e Manastirit Te Rubikut 03.jpg

Kisha Françeskane - Shkodër 03.jpg

Banesa Zapanaja e Zekatëve 01.jpg

Gjirokastra 18.jpg

Qyteti Ilir I Bylisit 02.jpg

Kalaja e Gjirokastrës 12.jpg

Tirana 30.jpg

Manastiri i Shen Mërisë (Ardenicë) 08.jpg

Manastiri i Shën Kozmait 14.jpg

Banesa e Vëllazërisë Frashëri 03.jpg

Gjirokastra 11.jpg

Katedrale e Shën Gjergjit në Fier 01.jpg

Ura e Mesit Mbi Perroin e Kirit 01.jpg

Kisha e Manastirit Te Rubikut 09.jpg

Manastiri i Shen Mërisë (Ardenicë) 03.jpg

Manastiri i Shën Kozmait 09.jpg

Parku Arkeologjik i Apollonisë 10.jpg

Permeti 01.jpg

Gjirokastra - Qyteti.jpg

Kalaja e Gjirokastrës 02.jpg

Qyteti Ilir I Bylisit 08.jpg

Kisha e Manastirit Te Rubikut 04.jpg

Ura e Permetit.jpg

Kisha Françeskane - Shkodër 04.jpg

Manastiri i Shën Kozmait 04.jpg

Banesa Zapanaja e Zekatëve 02.jpg

Kalaja 02.jpg

Qyteti Ilir I Bylisit 03.jpg

Kalaja e Gjirokastrës 13.jpg

Tirana 32.jpg

Kisha Durres 01.jpg

Manastiri i Shen Mërisë (Ardenicë) 09.jpg

Banesa e Vëllazërisë Frashëri 04.jpg

Banesa Petrela, Tirane.jpg

Qyteti Ilir I Bylisit 04.jpg

Permeti 02.jpg

Kisha Durres 02.jpg

Gjirokastra 12.jpg

Tirana 25.jpg

Manastiri i Shen Mërisë (Ardenicë) 01.jpg

Panairi i zejeve 02.jpg

Katedrale e Shën Gjergjit në Fier 04.jpg

Manastiri i Shën Kozmait 01.jpg

Tirana 26.jpg

Banesa Zapanaja e Zekatëve 06 Shkallët.jpg

Qyteti Antik Ne Butrint.jpg

Berat, Mangalem, Vrahoriti House 2016-07-04.jpg

Qyteti Antik ne Butrint.jpg

Qyteti antik- Butrint.jpg

Qyteti antik ne Butrint.jpg

Kalaja - Kruje.jpg

Pazari i Krujes.jpg

Kalaja ne Kruje.jpg

Pazari i Vjeter.jpg

Kulla e Sahatit Kavajë.jpg

Kalaja e Delvinës.jpg

Phoinike Theatre Arena.jpg

Manastiri i 40 Shenjtoreve.jpg

Phoinike Theatre Detail.jpg

Panairi i Zejeve - Gjirokaster.jpg

Korca.jpg

Kisha e Manastirit Te Rubikut 08.jpg

Pjese dekorative e mihrabit dhe tavanit te Teqes Helvetive.jpg

Pjese nga pikturat murale dhe kupola e kishes.jpg

Kisha e Shen Triadhes.jpg
Made with Flask
The source of this tool is available under GNU General Public License 3.0 (GPL V3).