Images of Wiki Loves Monuments 2016 in Kosovo


Tool Labs – Tools for Wiki Loves Photo Competitions

Back to Wiki Loves Monuments 2016Kompleksi Xhamija e Hadumit 06.jpg

Tyrbja e Sulltan Muratit - Panoramike.jpg

Fshati Hoçë e Madhe Panoramike.jpg

Kompleksi Xhamija e Hadumit 05.jpg

Kompleksi Xhamija e Hadumit 04.jpg

Fshati Hoçë e Madhe Panoramike 01.jpg

Tyrbja e Sulltan Muratit - pamja e jashtme.jpg

Kompleksi Xhamija e Hadumit 07.jpg

Kompleksi Xhamija e Hadumit - Brendësia 16.jpg

Tyrbja e Sulltan Muratit - Brenda.jpg

Xhamia e Sinan Pashës - Prizreni.jpg

Kisha e Shen Jozefit.jpg

Konkatedrala Zonja Ndihmëtare 4.jpg

Tyrbja e Sulltan Muratit - pamja e jashtme nga prapa.jpg

Prizren - Xhamia e Sinan Pashës.jpg

Shtëpia e Ismet Zhavelit 02.jpg

Shtëpia Muze e Shtjefën Gjeqovit.jpg

Kishe ne Janjeve.jpg

Galeria Agim Çavderbasha.jpg

Dhome ne Muzeun Etnologjik në Prishtine.jpg

Kisha në Janjeve.jpg

Kompleksi Xhamija e Hadumit.jpg

Muzeu Etnologjik Emin Gjiku.jpg

Skulpture nga Agim Çavderbasha.jpg

The Prishtina clock tower.jpg

Muzeu Etnografik Gjakovë - Ballkoni.jpg

Hoçe e Madhe Panorama 6.jpg

Emin Gjiku Muzeu Etnologjik ne Prishtine.jpg

Hoçe e Madhe - Kisha 01.jpg

Kompleksi Xhamija e Hadumit Eksterier.jpg

Kisha e Shën Gjergjitt.jpg

Kulla e Osdautajve 1.jpg

EtnoGaleria ne Kukaj.jpg

Gjurmët e Gjytetit të Janjevës.jpg

5L3A9305 copy lowres.jpg

Shkolla dom MIkel Tarabulluzi.jpg

Lapidari i Lidhjes së Prizrenit.jpg

Kompleksi Xhamija e Hadumit 03.jpg

Kompleksi Xhamija e Hadumit 02.jpg

Skulpture Agim Çavderbasha.jpg

Shtëpia e Ismet Zhavelit 01.jpg

Skulptura e Agim Çavderbashes.jpg

Dikush fluturoi mbi antikë.jpg

Oborri i Manastirit ne Decan.jpg

Ura e Tabakeve.jpg

Ura e Fshejt Gjakove.jpg

Mejtepi Ruzhdije - Shkolla e Parë Shqipe.jpg

Muzeu Etnografik.jpg

Kulla e Ram Zyber Krasniqit.jpg

Galeria e arteve Agim Çavderbasha.jpg

Kisha ne Janjeve.jpg

Kompleks Banimi Emin Gjiku Muzeu Etnologjik.jpg

Hani i Haraçise 02 - Natën.jpg

Kisha mesjetare në Pjetërshan 04.jpg

Sahat Kulla e Sahatit Prishtinë 03.jpg

Mulliri Letnicë 03.jpg

Hoçe e Madhe - Venaria.jpg

Hoçe e Madhe.jpg

Kisha e Shen Spasit Shelbuesit - Prizren 06.jpg

Ura e Terzive 3.jpg

Kompleksi i Lidhjes se Prizrenit 01.jpg

Nje kishe e vjeter afer kalase se Prizrenit.jpg

Hoçe e Madhe - Kisha 06.jpg

Kisha Shen Jozefi 1965 Stubell e Eperme.jpg

Fshati Hoçë e Madhe derë Karakteristike, Detaj.jpg

Konkatedrala Zonja Ndihmëtare 2.jpg

Kulla e Kuklecve.jpg

Prizren - Xhamia e Sinan Pashës 01.jpg

Rahovec - Sahat kulla 01.jpg

Hoçe e Madhe 3a.jpg

Kulla e Shaban Murat Gjukaj.jpg

Sahat Kulla e Sahatit Prishtinë 04.jpg

Hoçe e Madhe 01 A.jpg

Kisha e Shen Spasit Shelbuesit - Prizren 07.jpg

Kompleksi i Lidhjes se Prizrenit 02 Natën.jpg

Hoçe e Madhe - Kisha 07.jpg

Tabhanet - Muzeu i Muzikës 05.jpg

Kisha e Shen Spasit Shelbuesit - Prizren 01.jpg

Fshati Hoçë e Madhe derë Karakteristike.jpg

Rahovec - Sahat kulla 02.jpg

Hoçe e Madhe 4.jpg

E vjeter.jpg

Teqja e Shejh Eminit - Gjakovë 03.jpg

Patrikana e Pejës.jpg

Hoçe e Madhe 01.jpg

Kisha e Shen Spasit Shelbuesit - Prizren 08.jpg

Kisha mesjetare në Pjetërshan 01.jpg

Fshati Hoçë e Madhe - Kosh i drithit.jpg

Hoçe e Madhe - Kisha 08.jpg

Hoçe e Madhe B&W.jpg

Biblioteka Kombetare e Kosoves 1.jpg

Tabhanet - Muzeu i Muzikës.jpg

Kisha e Shen Spasit Shelbuesit - Prizren 03.jpg

Fshati Hoçë e Madhe Oxhaku dhe kulmi 01.jpg

Kompleks banimi - Kukaj 1.jpg

Muzeu Etnografik Gjakovë - Pamja nga jasht Natën 01.jpg

Kulla e Osdautajve 2.jpg

Prizren - Xhamia e Sinan Pashës 03.jpg

Rahovec - Sahat kulla 03.jpg

Hoçe e Madhe - Kisha 02.jpg

Etnoteatri KUKAJ.jpg

Ura e vjetër e gurit në grykën e Lumbardhit 01.jpg

Kulla ne Junik.jpg

Sahat Kulla e Sahatit Prishtinë 06.jpg

Hoçe e Madhe 02.jpg

Kalaja e Prizrenit 2016.jpg

Tabhanet - Muzeu i Muzikës 01.jpg

Kisha mesjetare në Pjetërshan 02.jpg

Fshati Hoçë e Madhe - Vrima e frangjisë.jpg

Gjakova 7.jpg

Kulla e Sahatit 3.jpg

Hoçe e Madhe - Kisha.jpg

Kisha e Shen Spasit Shelbuesit - Prizren 04.jpg

Muzeu Etnografik Gjakovë - Pamja nga jasht Natën.jpg

Kulla e Osdautajve 3.jpg

Hoçe e Madhe - Kisha 03.jpg

Kisha e Shën Spasit Shëlbuesit.jpg

Xhamija e Hadumit 1.jpg

Kulla e Kuklecve pamje nga oborri.jpg

Qteti arkologjik ne Breznik.jpg

Mbi kalane e Prizrenit.jpg

Kisha mesjetare në Pjetërshan 03.jpg

Gjakova 8.jpg

Mulliri Letnicë 02.jpg

Hoçe e Madhe - Panorame Fshatit.jpg

Kerek Xhamia Namazxhah ne Prizren.jpg

Kisha e Shen Spasit Shelbuesit - Prizren 05.jpg

Veshjet, tradita, etj.jpg

Kulla e Osdautajve 4.jpg

Hoçe e Madhe - Kisha 04.jpg

Shtëpia e Ismet Zhavelit 03.jpg

Tabhanet - Muzeu i Muzikës 03.jpg

Kisha e Shen Palit dhe Shen Pjetrit.jpg

Kulla e Kuklecve shkallet.jpg

Qyteti arkologjik ne Ulpiane.jpg

Kompleks banimi- KUKAJ.jpg

Hoça e Madhe Panorama 5.jpg

Tabhanet - Muzeu i Muzikës 02.jpg

Tabhanet - Muzeu i Muzikës 04.jpg

Prizren - Ura e Gurit.jpg

Prizren - Xhamia e Sinan Pashës 02.jpg

Ura e Fshejte 2.jpg

Mulliri Letnicë 01.jpg

Hoça e Madhe - Shtëpi karakteristike.jpg

Hoçe e Madhe 8.jpg

Xhami dhe Kishë Orthodokse.jpg

Sahat Kulla e Sahatit Prishtinë 01.jpg

Hoçe e Madhe Panorama 7.jpg

Kulla e Shaban Murat Gjukaj 2.jpg

Kulla e Shaban Murat Gjukaj 1.jpg

Skulptura nga Agim Çavderbasha.jpg

Kish e Shën Gjergjit.jpg

Hoçe e Madhe 3.jpg

Kisha e Shen Spasit Prizren foto Arben Llapashtica.jpg

Ura e Terzive photo Arben Llapashtica 2016.jpg

Ura e Terzive photo Arben Llapashtica.jpg

Foto Arben Llapashtica Novoberde xhamia.jpg

Foto Arben Llapashtica.jpg

Hamami i Vushtrrise Korrik 2016 foto Arben Llapashtica.jpg

Shpella e Radavcit foto Arben Llapashtica 2016.jpg

Letnice foto Arben Llapashtica.jpg

Konkatedrala Zonja Ndihmëtare 5.jpg

Burimi ni Drinit te bardhe.jpg

Shtepi banimi.jpg

Motiv nga Lypeteni.jpg

Bari delesh- Brod, Shterpce.jpg

Ura e gurit në Prizren.jpg

Qen Sharri, Brod -Dragash.jpg

Qethja e deleve.jpg

Ura e Shenjte.jpg

Brod- Dragash.jpg

Me rastin e Pavaresise se Kosoves.jpg

Sahat Kulla Rahovec.jpg

Sahat Kulla e Sahatit Prishtinë 05.jpg

Hoçe e Madhe 5.jpg

Hoçe e Madhe 6.jpg

Hoçe e Madhe 2.jpg

Kisha mesjetare në Pjetërshan.jpg

Sahat Kulla e Sahatit Prishtinë 02.jpg

Kisha e Shën Gjergjit.jpg

Hoçe e Madhe 7.jpg

Kisha mesjetare në Pjetërshan 05.jpg

Katedralja Novoberde photo Arben Llapashtica.jpg

Teqja e Shejh Eminit - Gjakovë 04.jpg

Hoça e Madhe Panorama 5 A.jpg

Sahat Kulla - Gjakovë 02.jpg

Hani i Haraçise 01.jpg

Fshati Hoçë e Madhe Oxhaku dhe kulmi.jpg

Sahat Kulla - Gjakovë 01.jpg

Teqja e Shejh Eminit - Gjakovë 02.jpg

Cultural kosovo.jpg

Manastir ne Graçanicë.jpg

Manastiri në Deçan.jpg

Hoçe e Madhe 9.jpg

Kompleksi Monumental i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit 03.jpg

Kompleksi Monumental i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit 04.jpg

Ura e Vjetër e Gurit në Vushtrri.jpg

Kompleksi Monumental i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit 02.jpg

Ura e vjetër e gurit në grykën e Lumbardhit 03.jpg

Pamja e qytetit.jpg
Made with Flask
The source of this tool is available under GNU General Public License 3.0 (GPL V3).