Images of Wiki Loves Monuments 2018 in Kosovo


Tool Labs – Tools for Wiki Loves Photo Competitions

Back to Wiki Loves Monuments 2018Ura ne Gryken e Rugoves.jpg

Ura ne Gryken e Rugovees.jpg

Kisha ortodokse ne Prishtine.jpg

Interior ne Arkivin e Prishtinës.jpg

Veshje komnbëtare.jpg

Manastiri në Graçanicë, Kosovë.jpg

Muzeu Etnologjik i Prishtinës.jpg

Manastiri në Graçanicë.jpg

Hamami i Mitrovicës foto Arben Llapashtica.jpg

Lokaliteti Ulpiana foto Arben Llapashtica.jpg

Xhamia ne fshtain Mazhiq, mItrovice.jpg

Dhomë në muzeun Etnologjik në Prishtinë.jpg

Kalaja, Artane.jpg

Kreher i lashte Kosove.jpg

Interfaith Prizreni Arben Llapashtica.jpg

Brod, Kosovo.jpg

Motoçikletë e Adem Jasharit.jpg

Xhamija ne fshatin Tugjec, Komuna e Kamenices.jpg

Ndërtesa e Lidhjës së Prizrenit.jpg

Muzeu i Kosovës në Prishtinë.jpg

Ulpiana .jpg

Manastiri I Deçanit.jpg

Brotherhood Unity Monument 03.jpg

Xhamia 51.jpg

Xhamia 67.jpg

Kosovo Museum 10.jpg

Xhamia 41.jpg

Xhamia 52.jpg

Xhamia 47.jpg

Xhamia 84.jpg

Xhamia 42.jpg

Xhamia 37.jpg

Gjakova shkolla 5.jpg

Kosovo Museum 32.jpg

Xhamia 38.jpg

Xhamia 54.jpg

Shtepi banimi (ish Akademia e Shkencave dhe Arteve)2.jpg

Xhamia 49.jpg

Xhamia 65.jpg

Xhamia 44.jpg

Xhamia 60.jpg

Xhamia 39.jpg

Xhamia 34.jpg

Mejtep Ruzhdie.jpg

Xhamia 40.jpg

Shtepi banimi (ish Akademia e Shkencave dhe Arteve)3.jpg

Xhamia 61.jpg

Brotherhood Unity Monument 02.jpg

Xhamia 71.jpg

Xhamia 68.jpg

Xhamia 70.jpg

Kosovo Museum 2.jpg

Xhamia 48.jpg

Trashigimia jone.jpg

Xhamia 66.jpg

Xhamija 11.jpg

Bibilioteka Hivzi Sylejmani4.jpg

Xhamia 55.jpg

Xhamija 14.jpg

Xhamia 36.jpg

Xhamia 35.jpg

Xhamia 63.jpg

Abullah Pashe Dreni Tower Gjakove.jpg

Kosovo Museum 3.jpg

Xhamia 57.jpg

Xhamia 58.jpg

Xhamia 76.jpg

Kosovo Museum 17.jpg

Xhamia 53.jpg

Bibilioteka Hivzi Sylejmani2.jpg

Xhamia 72.jpg

Xhamija 8.jpg

Xhamia 69.jpg

Kosovo Museum 16.jpg

Guri i Plakës.jpg

National Library of Kosovo photo Arben Llapashtica.jpg

Kalaja e Novoberdes foto Arben Llapashtica.jpg

Xhamija 15.jpg

Xhamia 62.jpg

Xhamia 59.jpg

Brotherhood Unity Monument 01.jpg

Shkolla Gjakove.jpg

Kosovo Museum 14.jpg

Kosovo Museum 9 .jpg

Xhamia 45.jpg

Kosovo Museum 7.jpg

Xhamija 7.jpg

National Library of Kosovo Arben Llapashtica.jpg

Xhamia 56.jpg

Xhamija 6.jpg

Mejtep Ruzhdie Gjakove.jpg

Trepca Mitrovice foto Arben Llapashtica.jpg

Kosovo Museum 8.jpg

Abullah Pashe Dreni Tower Gjakove2.jpg

Kompleksi Monumental i Lidhjës Shqiptare të Prizrenit.jpg

Sylejman Vokshi Home.jpg

Xhamia 43.jpg

Kosovo Museum 9.jpg

Xhamia 74.jpg

Shtepi banimi (ish Akademia e Shkencave dhe Arteve).jpg

Kosovo Museum 12.jpg

Kalaja e Kulines ne Kamenice.jpg

Kosovo Museum 15.jpg

Xhamia2.jpg

Kosovo Museum 28.jpg

Xhamia 73.jpg

Kosovo Museum 11.jpg

Xhamia 81.jpg

Xhamia 80.jpg

Xhamia 46.jpg

Xhamia 75.jpg

Kosovo Museum 25.jpg

Bibilioteka Hivzi Sylejmani.jpg

Kosovo Museum 20.jpg

Kosovo Museum 31.jpg

Xhamia 86.jpg

Kosovo Museum 18.jpg

Xhamija 12.jpg

Kosovo Museum 26.jpg

Xhamia 50.jpg

Kalaja e Artanes, Kosove.jpg

Kalaja ne Artane.jpg

Kosovo Museum 4.jpg

Xhamia 64.jpg

Bibilioteka Hivzi Sylejmani3.jpg

Kosovo Museum 13.jpg

Kosovo Museum 23.jpg

Kosovo Museum 21.jpg

Kosovo Museum 5.jpg

Kosovo Museum 22.jpg

Kosovo Museum 19.jpg

Kosovo Museum 24.jpg

Hamami i Prishtines.jpg

Hamami Prishtine.jpg

Kosovo Museum 30.jpg

Kosovo Museum 27.jpg

Bibloteka Kombetare ne Prishtine.jpg

25 gusht.jpg

Pamje nga Kalaja e Kacanikut.jpg

Xhamia e Çarshisë.jpg

Benetonii.jpg

Minarja ne Kacanik.jpg

Radavac 2018.jpg

Abdesi 2018.jpg

Te gjimnazi.jpg

Kulla 2018.jpg

Shkolla ne Ferizaj.jpg

Fotografet.jpg

Minarja,xhamia.jpg

Rina ne Gjakove.jpg

Abdesi.jpg

Xhamia nga jasht.jpg

Ndricim.jpg

Sahat Kulla e Sahatit.jpg

Ura e Gurit 2018.jpg

E pikturuar.jpg

Ndricimi brenda.jpg

Xhamia e Mbretit 2018.jpg

Gjelbrimi dhe vjeshta.jpg

Sahat kulla ne Gjakove.jpg

E Pikturuar.jpg

Xhamia,minarja.jpg

Xhamia e mbretit 2018.jpg

Gur Gur behet Mur.jpg

Shkallet ne xhami.jpg

Elena Gjika.jpg

Pushimi.jpg

Kosovo Museum 6.jpg

Prishtine , xhamia.jpg

Xhamija 13.jpg

Ura e vjetër e gurit në grykën e Lumbardhit.jpg

Turistat.jpg

Adriana ,teatri.jpg

Bibloteka Kombetare, Prishtine.jpg

Teratri ne Ferizaj.jpg

Dritarja ne xhami.jpg

Kosovo Museum 29.jpg

Ura e Gurit Vushtrri.jpg

Xhamia “Isa Beg”.png

Ulpiana Kosove.jpg

Kisha Saksone “Shen Pjetri”.jpg

Patriarkana e Pejës.png

Foto dhe realitet.jpg

Pamje nga Kalaja e Prizrenit.jpg

Pamje nga kalaja.jpg

Ura e gurit 2018.jpg

Kalaja e Prizrenit 2017.jpg

Kulla e sahatit ne Gjakove.jpg

Manastiri i Deçanit, Deçan.jpg

Kisha ortodokse - veri.png

Manastiri i Deçanit.png
Made with Flask
The source of this tool is available under GNU General Public License 3.0 (GPL V3).